Oferujemy obsługę szkoleń i konferencji w wyznaczonym przez Państwa miejscu. Dysponujemy również salą mieszczącą 50 osób, salą konferencyjną na 70 osób, a także współpracujemy z obiektami mieszczącymi kilkaset gości.
Nasze doświadczenie w połączeniu z profesjonalnym sprzętem cateringowym to gwarantowany sukces oprawy kulinarnej spotkań.
Koszt menu obejmuje podanie poczęstunku, zastawę naczyń, niezbędny sprzęt gastronomiczny i jego transport oraz obsługę profesjonalnych kelnerów. Dania serwujemy na paterach i deskach, a dekorację zapewnią fantazyjnie ułożone owoce. O zaangażowaniu naszej firmy w powierzone zadania będą świadczyć elegancko podane, smaczne potrawy, serwowane przez solidny personel, który zawsze jest wizytówką naszej firmy.
W pliku przedstawiamy propozycję przerw kawowych oraz dań obiadowych podawanych na konferencjach oraz podczas szkoleń. Menu można dowolnie modyfikować.
Bufet z napojami i słodkościami:
- kawa rozpuszczalna/parzona
- herbata czarna/owocowa
- dodatki do kawy i herbaty
- dwoda gaz./niegaz.
- soki owocowe
- ciasteczka bankietowe mix
- mini pączki
- torciki w papilotkach
Bufet z zimnymi przekąskami:
- sałatka z ruccoli
- sałatka grecka
- sałatka z grillowanym kurczakiem
- wędliny tradycyjne
- patera serów żółtych
- tymbaliki drobiowe
- kąski naleśnikowe
- mix tartienek (mini kanapek)
- babeczki z łososiem
- pieczywo
- sosy
Bufet z daniami ciepłymi:
- krem z dyni
- fileciki drobiowe z grilla z sosem słodko-kwaśnym
- ryż z warzywami
- wiele innych dań do indywidualnego zamówienia
Zaufali nam: